Informatii retur

Returnarea produselor achizitionate exclusiv online
 
1. Clientul CREACLIP ROMANIA poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii: 
1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
1.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;
1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
1.4. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
2. Clientul se obliga sa notifice CREACLIP ROMANIA, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
3. Clientului care a notificat CREACLIP ROMANIA conform art. 2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, la adresa de retur comunicata in solutionarea cererii. In caz contrar, CREACLIP ROMANIA considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
4. Clientul CREACLIP ROMANIA nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 
4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; CREACLIP  ROMANIA furnizeaza produse care nu pot fi returnate din motive de igienă daca au fost desigilate de consumator;
4.4. Conform O.G. 130/2000 (art. 10 lit. c) CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.
5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 1.3, iar CREACLIP ROMANIA nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 5. 
8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 1.1; 1.2; 1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 1., situatie in care CREACLIP ROMANIA va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e),  conform cap. 3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina CREACLIP ROMANIA.
10. Adresa de retur este: SC PRORELD SRL, Drumul Agatului 43, Bloc Canar, Sc. B, Ap.12, sector 1, Bucuresti