Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII
www.creaclip.ro
 
1. Definitii
 
S.C. Proreld S.R.L., organizata in baza legii romane, unic importator si distribuitor in Romania al produselor Creaproducts: Creaclip Set, Creaclip Pro, CreaLash, CreaNails, CreaPet, denumita in continuare CREACLIP ROMANIA.
 
SITE - Domeniul www.creaclip.ro si subdomeniul acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil.
 
CONTINUT are urmatoarea definitie:
•    toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
•    continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre CREACLIP ROMANIA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al CREACLIP ROMANIA 
UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de CREACLIP ROMANIA intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care CREACLIP ROMANIA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la CREACLIP ROMANIA, sau alte date privilegiate ale acesteia.
 
CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre CREACLIP ROMANIA.
 
SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
 
MEMBRU - Persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre CREACLIP ROMANIA (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre CREACLIP ROMANIA si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
 
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
 
CLIENT - Persoana fizica sau juridica ce are calitatea de MEMBRU CREACLIP ROMANIA,, si care a plasat cel putin o comanda pe site.
 
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
 
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
 
NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre CREACLIP ROMANIA intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea CREACLIP ROMANIA cu referire la informatiile continute de acesta.
 
TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre CREACLIP ROMANIA catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre CREACLIP ROMANIA, indiferent de modalitatea de livrare;
 
TAXA DE PROCESARE PENTRU PLATA LA LIVRARE - Pentru orice comanda platita ramburs se aplica o Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare. Fiecare comanda expediata de CREACLIP implica cheltuieli logistice de depozitare, transport, manipulare a produselor si ambalare a acestora, precum si cheltuieli de colectare si procesare numerar (cash). Toate aceste cheltuieli sunt incluse in Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare, care este o taxa unica, achitata asadar o singura data pentru o comanda plasata, indiferent de numarul produselor comandate simultan. (taxa ramburs).
Conditiile de aplicare ale acestei taxe exclude perioadele in care transportul produselor este oferit gratuit de CREACLIP ROMANIA.
 
2. General
 
2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre CREACLIP ROMANIA si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.creaclip.ro.
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, CREACLIP ROMANIA sau oricarui tert cu care CREACLIP ROMANIA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
•    2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de CREACLIP ROMANIA prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea CREACLIP ROMANIA de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea CREACLIP ROMANIA.
•    2.5.2. CREACLIP ROMANIA va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
•    2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze CREACLIP ROMANIA, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la CREACLIP ROMANIA destinate acestui scop.
2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de CREACLIP ROMANIA.
2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de CREACLIP ROMANIA si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Clientul va indica motivele revocarii acordului sau, urmand a stabili impreuna cu CREACLIP ROMANIA modalitatea de solutionare a cazului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, CREACLIP ROMANIA le poate anula, urmand a restitui clientului sumele achitate in termenul prevazut de lege.
2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre CREACLIP ROMANIA, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, CREACLIP ROMANIA va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.
 
3. Continut
 
3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CREACLIP ROMANIA, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de CREACLIP ROMANIA, includerea oricarui continut in afara site-ului CREACLIP ROMANIA, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CREACLIP ROMANIA asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al CREACLIP ROMANIA.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CREACLIP ROMANIA si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea CREACLIP ROMANIA cu referire acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
3.5. In cazul in care CREACLIP ROMANIA confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea CREACLIP ROMANIA pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CREACLIP ROMANIA si/sau al angajatului CREACLIP ROMANIA care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
 
4. Contact
 
4.1. CREACLIP ROMANIA publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea  Clientilor sau Membrilor.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite CREACLIP ROMANIA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea CREACLIP ROMANIA de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate CREACLIP ROMANIA se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel, CREACLIP ROMANIA, va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea CREACLIP ROMANIA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.
4.5. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).
 
5. Newslettere si alerte
 
5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea CREACLIP ROMANIA, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3. 
5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre CREACLIP ROMANIA in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
•    5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon 0731.334.894 ;
•    5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
•    5.3.3. prin contactarea CREACLIP ROMANIA, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea “SUPORT”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. 
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client, fara nici un angajament ulterior din partea CREACLIP ROMANIA, In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al CREACLIP ROMANIA pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de CREACLIP ROMANIA, in sensul prezentului articol.
5.6. CREACLIP ROMANIA nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al CREACLIP ROMANIA, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.
 
6. Politica de confidentialitate
 
6.1. CREACLIP ROMANIA colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
•    validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
•    rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
•    pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
•    trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
•    contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
•    contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
•    scopuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca CREACLIP ROMANIA sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la CREACLIP ROMANIA, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. 
În virtutea înregistrării voluntare pe websitul CREACLIP ROMANIA sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor CREACLIP ROMANIA, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către CREACLIP ROMANIA în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre CREACLIP ROMANIA, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei CREACLIP ROMANIA date cu caracter personal.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre CREACLIP ROMANIA a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre CREACLIP ROMANIA a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 
6.2. CREACLIP ROMANIA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre CREACLIP ROMANIA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea CREACLIP ROMANIA si/sau al eventualilor terti cu care CREACLIP ROMANIA are contracte de parteneriat in acel moment. De asemenea, CREACLIP ROMANIA utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; CREACLIP ROMANIA folosește, de asemenea, studii de satisfactie a clientilor privind serviciile conexe ale CREACLIP ROMANIA. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clienților CREACLIP ROMANIA. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.
6.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art.2.8, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa CREACLIP ROMANIA, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul art. 5.3.
6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.6. CREACLIP ROMANIA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
6.7. Politica de confidentialitate CREACLIP ROMANIA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. CREACLIP ROMANIA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.8. CREACLIP ROMANIA se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.9. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.10. Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre CREACLIP ROMANIA are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.11. CREACLIP ROMANIA garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.12. CREACLIP ROMANIA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
 
7. Politica de vanzare online
 
7.1. Accesul la serviciu
•    7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.
•    7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
•    7.1.3. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel CREACLIP ROMANIA. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile CREACLIP ROMANIA, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. 
•    7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
•    7.1.5. In situatia in care CREACLIP ROMANIA descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al CREACLIP ROMANIA pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate. 
 
7.2. Produse si servicii
 
•    7.2.1. CREACLIP ROMANIA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care CREACLIP ROMANIA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
•    7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
•    7.2.3. CREACLIP ROMANIA poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile art. 7.1.
•    7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
•    7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv consumatorilor din Romania, persoanelor fizice si juridice.
•    7.2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea CREACLIP ROMANIA, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
•    7.2.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 
7.3. Comanda online
 
•    7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
•    7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
•    7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca CREACLIP ROMANIA poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de CREACLIP ROMANIA si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului. 
•    7.3.4. CREACLIP ROMANIA poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 
•    7.3.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
•    7.3.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel  CREACLIP ROMANIA si/sau partenerii acestuia;
•    7.3.4.3 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;
 
•    7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.;
•    7.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul CREACLIP ROMANIA, suma aceasta va fi returnata de catre CREACLIP ROMANIA in maxim 14 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
•    7.3.7. In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre CREACLIP ROMANIA, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor, in termen de maxim 14 zile calendaristice  de la data la care CREACLIP ROMANIA a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.
•    7.3.8. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei CREACLIP ROMANIA solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.
•    7.3.9. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea CREACLIP ROMANIA, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
•    7.3.10. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 
7.4. Comanda telefonica
 
7.4.1. Clientul / Membrul Creaclip Romania poate efectua comenzi telefonice.
 
7.5. Contract si finalizare
 
7.5.1. CREACLIP ROMANIA va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
7.5.2. CREACLIP ROMANIA va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea CREACLIP ROMANIA, devine Contract onorat.
 
7.6. Transport
 
• 7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului CREACLIP ROMANIA, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii CREACLIP ROMANIA. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor CREACLIP ROMANIA, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii CREACLIP ROMANIA. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii CREACLIP ROMANIA prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol. 
•    7.6.2. Daca localitatea mentionata nu se afla in zona de acoperire a curierului, coletul va fi expediat prin Posta Romana care isi publica termenii si conditiile la adresa http://www.posta-romana.ro/posta-romana/despre-noi/legislatie/contract-cadru.html
7.6.3. Termenul de livrare este de 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii pentru produsele aflate pe stoc. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica, sarbatori legale, vor fi procesate in prima zi lucratoare.
7.6.4. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a alege modalitatea prin care asigura transportul produselor comandate de membri/clienti.
 
7.7. Calitate si garantii
 
7.7.1. Produsele comercializate de Creaclip Romania sunt garantate de a fi libere de defecte de material si fabricatie  pe o perioadă de 30 de zile de la data achiziționării . Utilizarea abuzivă a produsului va anula orice garanție .
 CREACLIP ROMANIA  nu ofera nici o alta garantie sau conditie inclusiv, dar nu limitat la, orice garantie implicita de conditionare de comercializare sau potrivire/destinatie pentru un anumit scop.
În cazul în care acest produs este defect în perioada de garanție menționata mai sus , remediul exclusiv este fie o rambursare a prețului de achiziție al produsului , excluzând costurile de transport, fie înlocuirea produsului , la discreția exclusivă a CREACLIP ROMANIA
Cu excepția cazurilor interzise de lege , CREACLIP ROMANIA nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daună indirectă, specială, incidentală sau consecventa  legata de acest produs , indiferent de teoria juridică afirmata.
7.7.2. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale fiecărui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Informații cu privire la termenii și condițiile de garanție CREACLIP ROMANIA, și instrucțiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului ca un document disponibil fizic introdus in fiecare colet. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garanția oferita de CREACLIP ROMANIA este emisa în conformitate cu legislația în vigoare și se bazează pe obținerea de catre CREACLIP ROMANIA a documentelor de conformitate, direct de la producător și/sau distribuitorii autorizați ai producătorului.
Fiecare produs comercializat de CREACLIP ROMANIA beneficiaza de o garantie de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003 pentru persoanele fizice si conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.   
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru persoana fizica sau Client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea in primul rand sau, daca aceasta masura nu poate fi aplicata, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil. 
7.7.3. In cazul in care CREACLIP ROMANIA nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care CREACLIP ROMANIA ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre CREACLIP ROMANIA in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.
7.7.4. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.7.3, CREACLIP ROMANIA va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o noua perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de livrare intarziata pentru a-si exprima optiunea privind acceptarea sau anularea produsul comandat. Lipsa primirii de catre CREACLIP ROMANIA a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, CREACLIP ROMANIA va inapoia sumele platite conform art. 7.7.3..
 
7.8. Returnarea produselor achizitionate exclusiv online
 
•   7.8.1. Clientul CREACLIP ROMANIA poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii: 
 - 7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 - 7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;
 - 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
- 7.8.1.4. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
•    7.8.2. Clientul se obliga sa notifice CREACLIP ROMANIA, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
•    7.8.3. Clientului care a notificat CREACLIP ROMANIA conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, la adresa de retur comunicata in solutionarea cererii. In caz contrar, CREACLIP ROMANIA considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
•    7.8.4. Clientul CREACLIP ROMANIA nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 
- 7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
- 7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
- 7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; CREACLIP  ROMANIA furnizeaza produse care nu pot fi returnate din motive de igienă daca au fost desigilate de consumator;
- 7.8.4.4. Conform O.G. 130/2000 (art. 10 lit. c) CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.
•    7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
•    7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
•    7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar CREACLIP ROMANIA nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5. 
•    7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
•    7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care CREACLIP ROMANIA va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e),  conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina CREACLIP ROMANIA.
7.9. Adresa de retur este: SC PRORELD SRL, Drumul Agatului 43, Bloc Canar, Sc. B, Ap.12, sector 1, Bucuresti
 
8. Frauda
 
8.1. CREACLIP ROMANIA nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
8.3. CREACLIP ROMANIA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele CREACLIP ROMANIA.
8.4. Clientul sau Membrul va informa CREACLIP ROMANIA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. CREACLIP ROMANIA nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document. 
8.6. Comunicarile realizate de catre CREACLIP ROMANIA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau al CREACLIP ROMANIA, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
•    8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
•    8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre CREACLIP ROMANIA catre Membru / Client
•    8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
•    8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre CREACLIP ROMANIA catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 
9. Limitare de responsabilitate
 
9.1. CREACLIP ROMANIA nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre CREACLIP ROMANIA violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii CREACLIP ROMANIA, conform detaliilor de contact, astfel incat CREACLIP ROMANIA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. CREACLIP ROMANIA nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al CREACLIP ROMANIA.
9.4. CREACLIP ROMANIA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. CREACLIP ROMANIA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al CREACLIP ROMANIA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. CREACLIP ROMANIA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
•    9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
•    9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
•    9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
 
9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.
 
9.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de CREACLIP ROMANIA de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare).
 
10. Forta majora si cazul fortuit
 
10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
 
11. Litigii
 
11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre CREACLIP ROMANIA Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si CREACLIP ROMANIA se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens. 
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si CREACLIP ROMANIA sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul CREACLIP ROMANIA, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
 
12. Dispozitii finale
 
12.1. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, CREACLIP ROMANIA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. CREACLIP ROMANIA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
12.4. Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni de utilizare in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului www.creaclip.ro presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a acestuia.
 12.5 IMPORTANT!!! Datele tehnice,  imaginile si pretul produselor din site-ul www.creaclip.ro pot fi modificate fara anunt prealabil, in functie de evolutia pietei si de dreptul rezervat de producatorii produselor oferite si care doresc o imbunatatire continua a produselor. Modificarile de pret nu afecteaza comenzile in curs de procesare.
 12.6 In cazul inregistrarii pe acest site Membrii sunt  de acord cu cu termenii si conditiile din acest document. Nerespectarea termenilor si conditiilor duce automat la pierderea calitatii de membru si implicit la restrictionarea accesului.
 12.7 S.C. PRORELD S.R.L. poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul web site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
 12.8 Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze,) este proprietatea www.creaclip.ro si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau comercial, fara acordul S.C. PRORELD S.R.L., este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website.
12.8  CreaClip, CreaClip Pro, CreaNails, CreaLash, CreaPet  sunt marci comerciale inregistrate ale  CreaProducts Inc 
12.9 www.creaclip.ro nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. S.C. PRORELD S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului.
 
13. Feedback
 
13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu CREACLIP ROMANIA, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0727.080.513, de luni pana vineri, 9 :00-17 :00, sau prin email la office@creaclip.ro
13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul CREACLIP ROMANIA, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea CREACLIP ROMANIA, de la data transmiterii acestora catre CREACLIP ROMANIA, pe orice cale de comunicare.